Wie ben ik?

Mijn naam is Sébastien Deruyver en ik ben verzekeringsadviseur bij de onafhankelijke verzekeringsmakelaar "Willemot 1841".

Ik ben opgegroeid in Escanaffles en ben tweetalig opgevoed.  Na mijn middelbare school in Avelgem heb ik bank en verzekeringen gestudeerd aan de Hogeschool Gent.

Na een aantal jaren ervaring in de verzekeringssector (Commerciële attaché en zelfstandig kantoorhouder) merkte ik dat er nood was aan een gerichte en gespecialiseerde aanpak voor jonge- en minder jonge- startende ondernemers.
Ik heb mij daarom aangesloten bij het team specialisten in bedrijfsverzekeringen van Willemot 1841, waar ik mij kan toespitsen op mijn favoriete doelgroep: "startups"

In mijn vrije tijd hou ik van sport: lopen en voetbal genieten mijn voorkeur. Een gezonde geest in een gezond lichaam is een van mijn motto’s.

Waarom?

We kunnen het niet meer negeren, onze wereld is in verandering. Mensen kunnen sneller en eenvoudiger zaken raadplegen via allerhande online tools. Dit heeft uiteraard vele voordelen, maar verkleint het persoonlijk contact. Ik combineer beide door online aanwezig te zijn, maar daarnaast kom ik graag bij u thuis voor een afspraak of, indien u liever op kantoor komt, is dit ook altijd mogelijk. Ik ben gedreven om iedere klant een op maat gemaakte oplossing aan te bieden en ik ben uw persoonlijk aanspreekpunt. Als jonge en enthousiaste verzekeringsadviseur ben ik mee met de tijd en weet ik hoe jonge mensen/ondernemers denken en handelen. Ik streef naar een uitstekende service voor al mijn klanten.

 

Wat bieden we aan?

Startende ondernemingen staan er niet atlijd bij stil dat verzekeringen nodig zijn om de continuïteit van hun onderneming te garanderen.

Naast de gewone verzekeringen spits ik mij toe in het aanbieden van een totaalpakket voor startende ondernemingen: één pakket met alle noodzakelijke verzekeringen tegen een concurrentieel tarief.

Een totaalpakket en één aanspreekpunt! Zo zorg ik ervoor dat starters zich kunnen focussen op hun core business!