Wie ben ik?

Mijn naam is Sébastien Deruyver. Ik ben opgegroeid in Escanaffles en ben tweetalig opgevoed.  Na mijn middelbare school in Avelgem heb ik bank en verzekeringen gestudeerd aan de Hogeschool Gent.

Ik ben mijn carrière gestart als commerciële attaché bij de Federale verzekeringen en kreeg daarna de kans om door te groeien tot kantoorhouder. Na hier de nodige ervaringen te hebben opgedaan, was ik klaar om zelfstandig te worden. Sinds 2015 ben ik dan ook erkend bij de FSMA (114563 A) als zelfstandig makelaar in verzekeringen en beleggingen.

In mijn vrije tijd hou ik van sport: lopen en voetbal genieten mijn voorkeur. Een gezonde geest in een gezond lichaam is een van mijn motto’s.

Waarom?

We kunnen het niet meer negeren, onze wereld is in verandering. Mensen kunnen sneller en eenvoudiger zaken raadplegen via allerhande online tools. Dit heeft uiteraard vele voordelen, maar verkleint het persoonlijk contact. Ik combineer beide door online aanwezig te zijn, maar daarnaast kom ik graag bij u thuis voor een afspraak of indien u liever op kantoor komt is dit ook altijd mogelijk. Ik ben gedreven om iedere klant een op maat gemaakte oplossing aan te bieden en ik ben uw persoonlijk aanspreekpunt. Als jonge en enthousiaste makelaar ben ik mee met de tijd en weet ik hoe jonge mensen/ondernemers denken en handelen. Ik streef naar een uitstekende service voor al mijn klanten.
 

Wat bied ik aan?

Naast de gewone verzekeringen specialiseer ik mij in het aanbieden van een totaal pakket voor startende ondernemingen: één pakket die alle noodzakelijke verzekeringen aanbiedt tegen een concurrentieel tarief.

Startende ondernemingen staan er niet altijd bij stil dat verzekeringen nodig zijn om de continuïteit van hun onderneming te waarborgen en daarvoor bied ik hen hulp. Één totaalpakket, één aanspreekpunt en één contactpersoon voor hun verzekeringen zodat de startende ondernemers zich kunnen focussen op hun core business.